Wednesday, May 24, 2006

En stolt svensk?


Satt häromkvällen och zappade bland TV programmen. På TV 4 var det "Ungt val", med alla de representerade partierna på plats, plus ett stort antal förstagångsväljare. Just antalet förstagångsväljare kommer att vara mycket stort i årets val, en bit över 400 000 närmare bestämt.

Ett av ämnena som diskuterades var flyktingpolitiken. Något som fick mig att sätta kvällskaffet i vrångstrupen, var när Göran Persson, på sedvanligt sätt, lade huvudet på sne, tittade rakt in i kameran, och konstaterade att "han var stolt över all flyktingar som Sverige tagit, och tar emot". Exakt vad är det han är stolt över? Är det alla sk utanförskapsområden, som han och hans sammarbetspartier har skapat? All kriminalitet som bevisligen den vansinniga invandringspolitiken fört med sig? Är han stolt över att våra äldre, dessa människor som har byggt upp vårt land, straffas på äldre dagar, och mer eller mindre slängs på soptippen, till förmån för en alltför frikostig invandringspolitik? Är han stolt över att skolan sakta men säkert monteras ned?

Alla andra, och så snackar vi verkligen ALLA andra områden i vårt samhälle karvas det i, men ett område är fredat, och det är invandringen. Det får tydligen kosta hur mycket som helst. Vaddå stolt över? Rösta bort den här pajasen och hans nickedockor på valdagen.

1 Comments:

At 11:59 AM, Blogger Erik said...

"Utanförskap, rasism, försämrad välfärd, brottslighet... Stolt men inte nöjd."

 

Post a Comment

<< Home