Sunday, September 10, 2006

Någonting för Expo?

I dagens nummer (10/9) av Aftonbladet, kan man läsa om att minst 3 politiker som har förgripet sig på barn, kandiderar i årets val. Pedofiler således..
De har våldtagit styvdöttrar och grannbarn, men lämnar inte politiken.
Det första svinet, är en socialdemokratisk politiker i en kommun i södra Sverige. Det andra kräket, är en moderat från mellansverige. Och sist men inte minst, en lokal politiker i norra delarna av landet.

Om man på något sätt, ska rangordna vidrigheter, så anser åtminstone jag, att pedofoli kommer hyfsat högt upp. Tidningen Expo, har ju haft som sin enda uppgift de senaste månaderna, att "granska" Sverigedemokraternas kandidater. Vad sägs om en "granskning", av de etablerade partierna?

2 Comments:

At 4:42 AM, Blogger Erik said...

I Expos värld utgör nationalism ett oändligt mycket värre brott än pedofili.

Detta gäller även AFA, som tidigare i år kunde avslöjas av Sveriges radio med att försöka mörklägga sexuella övergrepp inom rörelsen.

 
At 3:50 AM, Blogger comicon said...

oavsett vad olika politiker för etablerade partier gjort, är expos uppgift inte att granska samtliga partier. föreningen och tidningen har istället tagit på sig uppgiften att kartlägga rasism, homofobi, nazism och högerextremism, vilket den gör på ett utmärkt sätt. expo är partipolitiskt obundet och granskar er, inte pedofiler. vill ni granska pedofiler är det bara att skapa ett eget forum.

 

Post a Comment

<< Home