Wednesday, June 14, 2006

Lögner och förtal

Jag besöker ofta andra politiska bloggar för att diskuteras med folk. För det mesta är det mycket givande, men undantag finnes dock.
I Härnösand sitter en lokal S-politiker vid namn Christina Meltin Westerlund. Jag har diskuterat bla invandringen, synen på demokrati mm. Eller försökt, kanske ska tilläggas..
Hennes grundinställning är att, är man Sverigedemokrat, så är man främlingsfientlig, odemokratisk...man är en avart, för att citera henne. Kanske ingen nyhet, det där med främlingsfientlig, utan det är mer hennes attityd. Hennes översittarattityd..Hon är hätsk och bitter, och spyr verkligen galla över SD.
Jag tycker det är trist, att man inte kan diskutera som två vuxna människor, på ett lugnt och sakligt tillvägagångssätt.
Hon har bla sagt, att SD är ett parti, som via odemokratiska metoder försöker "tillskansa" sig makt,som de sannerligen inte förtjänar. Jag har likt en papegoja ställt frågan till henne: "Vilka är dessa odemokratiska metoder"? Frågan ställs gång på gång..men svaret uteblir. När det riktigt hettar till, så vill hon direkt avsluta diskussionen, "eftersom hon finner det meningslöst att försöka diskutera demokrati o mänskliga rättigheter med en företrädare för ett av de värsta partier som jag vet".
Omoget och ryggradslöst, men föga förvånande.

3 Comments:

At 6:19 AM, Blogger Erik said...

Jo, den tanten är ganska sur av sig. Undrar om hon är släkt med Nickersson?

 
At 7:30 AM, Blogger jörgen said...

Kan så vara. Hon var både sur och otrevlig. Körde med sina översittarfasoner hela tiden..

 
At 5:23 PM, Anonymous Anonymous said...

Är du förvånad. Efter en liten googling på tanten framkommer med önskvärd tydlighet en fullständigt obildad hjärntvättad rödgardist.

 

Post a Comment

<< Home