Wednesday, June 07, 2006

Landets unga har talat!!

Sverigedemokraterna är det tredje största partiet bland unga, när rösterna i Ungt Val 2006 har räknats. Efter moderaterna med 21,7% och socialdemokraterna med 20,8% kommer då Sverigedemokraterna med 11,9%.
Det är ett mycket glädjande resultat, och då ska man ha i åtanke, att SD endast har släppts in på 2 skolor av 30 tillfrågade. Det känns, ursäkta uttrycket, så jävla skönt, med denna solarplexus smäll på etablissemanget. Detta etablissemang som förvägrat Sverigedemokraterna de demokratiska spelreglerna som gällt övriga partier.
Bortförklaringarna, eller vad man ska kalla det, lät inte vänta på sig. Richard Slätt, chefredaktör på "vänsterblaskan" Expo tycker att: "När någon försöker peka på komplicerade problem, pekar Sverigedemokraterna på alla invandrare. Unga attraheras av sådana enkla lösningar".
Sammantaget..en ren idiotförklaring av alla de ungdomar som lagt sin röst på Sverigedemokraterna.
Många av dessa ungdomar, konfronteras förmodligen dagligen med den kriminalitet som de senaste årens invandring har medfört. Detta är ett faktum, ett gigantiskt problem, som dagens etablerade politiker valt att sopa under mattan.

Det är med stor nyfikenhet jag kommer att köpa ett ex av Aftonbladet i morgon. Mot bakgrund av reslutatet i Ungt Val 2006 startar Aftonbladet en granskning av SD, och man avslutar med följande mening: "Läs den tankeväckande artikelserien".
Utan att för den skull gå händelserna i förväg, är en inte alltför avancerad gissning, att det lär handla om ren och skär smutskastning av partiet. Som så många gånger förr, bör väl tilläggas.

1 Comments:

At 11:56 AM, Blogger itsweden said...

Enkla lösningar? Låter det inte lite som när alkoholisten ska förklara baksmällan? Ibland är lösningen enkel, åtminstone teoretiskt. Det gäller både alkoholism och invandring. Praktiskt däremot blir det en annan sak och det gäller också i båda fallen.

När familjemedlemmar ställer upp och försvarar mammas eller pappas supande så låter det ganska exakt likadant när expo ska bortförklara problem med invandringen samt bortförklara att fler och fler har tröttnat på att så mycket av samhällets ansträngningar ska gå till en allt större invandring.

 

Post a Comment

<< Home