Saturday, June 17, 2006

Lögner och förtal del 2

Christina Meltin Westerlund har ännu en gång visat sig från den sämsta sidan. Hon har helt sonika tagit bort tre bloggar på hennes hemsida, vilket hon naturligtvis har all rätt i världen att göra. Men av vilken anledning? Hon skriver bla såhär "Det handlar om det rasistiska partiet Sverigedemokraterna. Medlemmarna i denna sekt skriver svar, och då i form av devisen: Anfall är bästa försvar. En mängd påhopp på företrädare för demokratiska partier, och då socialdemokraterna i synnerhet, gör att stämningen blir något ansträngd".

Att stämningen blir ansträngd, kan hon bara tacka sig själv för. Kommer man med beskyllningar att ett parti är rasistisk och invandringsfientligt, samt är en avart, plus odemokratiskt, så är man verkligen ute på djupt vatten. Pratar man ett sådant språk, kanske man får räkna med lite mothugg?
Hon generaliserar å det grövsta, och drar verkligen alla över en och samma kam. Det är synd o skam, ett en vuxen människa inte kan diskutera i en sann demokratisk anda. Man kan ha olika åsiker i vissa frågor, man ska kunna diskutera dessa, och man ska ha respekt för varandra.

Om du Christina Meltin Westerlund, tycker att demokrati, är att smutskasta ett annat parti, belägga det med åsikter som det inte står för, samt kväsa all form av diskussion, då är du verkligen illa ute.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home