Sunday, July 23, 2006

Mera bloggar

Jag länkade i mitt förra inlägg till en viss Daniel Alsén. Det kan vara en aning rörigt på hans sida, jag vill att ni kollar under rubriken "Rumsrena", som är publicerat den 18/6. Kolla in hans svar på mina kommentarer.

8 Comments:

At 12:41 PM, Blogger Erik said...

Hittar inte inlägget.

 
At 6:04 AM, Blogger jörgen said...

Gå in på äldre inlägg, samt arkiv för juni månad, och leta upp den 18/6.
Försökte få till en saklig diskussion med denne man..men icke.Han pratar inte med "avskum". Däremot gillar han att skriva om partiet.

 
At 1:54 PM, Blogger Erik said...

Jag har nu läst igenom debatten och det är ju så man tappar hakan. Killen är ilsknare än Nickersson och Westerlund tillsammans. Frågan är om jag NÅGONSIN sett maken till hatisk människa. Och av bilden att döma är han minst 25-30 år, trodde inte det fanns vuxna människor med sådanna attityder. Låt gå om han hade varit 15, då hade det iaf varit kännts lite mer förståligt.

Stackars människa...

 
At 5:50 AM, Blogger jörgen said...

Men Daniel..så trevligt att just du har hittat hit.
Men det är just precis det handlar om. Att våga säga det man tycker och står för. Det finns så många människor i det här landet, som är förbannade över dagens invandringspolitik. De sitter hemma vid köksbordet och knyter näven i fickan. Men sen vågar de inte öppna munnen när det kommer på tal, ex på jobbet.
För vem vill väl bli kallad för rasist? Detta devalverade uttryck, som bokstavligen stämplas i pannan, på den sate, som vågar säga något om invandringen.

Det är ett sjukt samhälle, när man inte kan diskutera ett så uppenbart stort problem, som faktiskt detta är.

Daniel..du får oxå ha dina åsikter. Skillnaden mellan oss, är att jag inte går till personangrepp på mina meningsmotståndare. Så mycket hat besitter inte jag.

 
At 11:20 AM, Blogger jörgen said...

Och förresten Daniel...jag är ingen van blogganvändare.

 
At 8:41 AM, Blogger jörgen said...

Ibland kan det kanske rentav vara nyttigt att få smaka på sin egen beska medicin. I detta fallet är däremot mycket tveksam...människor som hr Alsén, som är så hatiska, så infernaliskt bittra, bör egentligen helt ignoreras.

Som jag skrev i hans blogg, bugar jag djupt, och tackar för draghjälpen, han just har gett Sverigedemokraterna.

Även om jag aldrig skulle sänka mig till hans nivå, fick jag mig ett gott skratt, när jag läste din kommentar..kramer...ehh..Henrik.

 
At 9:28 AM, Blogger itsweden said...

Daniel, är det ok att citera dig och länka till dig när jag vill ge exempel på hur antirasister tycker och resonerar?

Väl mött annars, alltid trevligt att träffa på någon på nätet som företräder majoriteten av antirasisterna.

Ett tips till dig Daniel, varför inte skriva inläggen helt med stora bokstäver? Helst med fet stil. I ditt fall skulle det garanterat ge det som jag tycker att saknas i dina inlägg.

 
At 9:35 AM, Blogger itsweden said...

PS. Jag tycker att ni ska visa respekt för Daniel. Han företräder ju dom där som brukar kalla sig själva för toleranta och medmänskliga och allt vad de hittar på.

 

Post a Comment

<< Home