Monday, July 10, 2006

Christina Meltin Westerlund igen....

Då var det dags för fru Christina Meltin Westerlund att ta till orda igen. På sin blogg, försöker hon på ett krampaktigt sätt, att förklara varför hon inte svarar eller accepterar inlägg från företrädare för SD eller andra liknande organisationer.
Dock påpekar hon, att inte alla kontakter från dessa företrädare äro otrevliga, men tydligen tillräckligt många, för att hon ska finna en anledning, till att tysta debatten.
Sanningen Christina Meltin Westerlund, är att du helt enkelt inte klarar av en diskussion med en företrädare för SD. Du kommer till korta, och när du väl inser detta, så finner du det bekvämast att bara kväsa debatten.

Du håller tydligen med om att invandringen inte är problemfri, men att man inte kan som Sverigedemokraterna, skylla problemen på invandrarna. Vem har påstått det? Det är ditt parti, dina företrädare, er politik, era vansinniga beslut, som har gjort invadringen till ett stort problem.

Ditt favoritämne är att skriva om SD. Att skriva så mycket skit om partiet, som du bara mäktar med. Vad du däremot inte mäktar med, är att låta företrädare för SD, få komma till tals, och bemöta alla dina felaktiga påståenden.
Jag förstår att du är rädd. Rädd att SD tar klivet in i riksdagen. Precis detta kommer att ske, vare sig du vill eller inte. Väl mött!!

2 Comments:

At 11:52 AM, Blogger Erik said...

... och nu är hela hennes sida försvunnen.

 
At 12:07 PM, Blogger jörgen said...

Ack ja, ack ja...även om hon är helsnurrig, kan jag inte låta bli, att gå in på sidan, och läsa om hennes verbala ordkrig mot SD och dess sympatisörer.

 

Post a Comment

<< Home