Saturday, July 29, 2006

Linda Rosing startar nytt parti


Fd dokusåpadeltagaren, fotomodellen, sångerskan och författaren Linda Rosing, ämnar starta ett nytt parti. Det har namnet Unika Partiet, och Linda själv, säger stolt: "Det är jag som har kommit på namnet".

Linda Rosing blev mest känd för sin medverkan i sörjan Big Brother år 2003, där hon bla hade sex i direktsänd TV. Hon har även vikt ut sig i tidningen Slitz, och var även på gång med ett ev utvik i den amerikanska herrtidningen Playboy, men därav blev intet.
Hon släppte även en singelskiva är 2004 uan någon större framgång.

Gudrun Schyman (Fi) välkomnar Unika Partiet, eftersom kvinnofridsfrågor står på agendan. "Alla som har ett seriöst engagemang är välkomna. Men jag tycker det är bättre om vi jobbar ihop. Hon är välkommen till Feministiskt intiativ istället".

Gudrun är verkligen desperat. Visst behöver hon röster till sitt tynande parti..men så desperat?
Och vad det seriösa anbelangar, så finns det väl i övrigt mycket att önska.

2 Comments:

At 4:51 AM, Anonymous Anonymous said...

Försöka duger, men är det inte försent att registrera nya partier inför valet? Eller satsar hon på valet 2010?

 
At 7:11 AM, Blogger jörgen said...

Det tror jag inte framgår. Strunt samma..det kommer att bli ännu en parodi i Linda Rosings liv.

Läste för övrigt idag, att hon fått hjälp av Piratpartiets fd kassör Cecilia Beckroth. Hon hoppade ju som bekant av Piratpartiet i mars i år, efter en konflikt med partiets ordförande.

Linda konstaterar krasst att det har blivit för utseendefixerat i samhället idag. Jag har så många vänner som inte kommer in någonstans, för att de inte ser rätt ut. Vidare säger hon, att hon brinner för de människor som inte räknas i samhället. Ehhh..jaha?

 

Post a Comment

<< Home