Thursday, April 13, 2006

Politisk korrekthet

Våra riksdagspartier står alla bakom den mångkulturalistiska ideologin. Propositionen,"Sverige, framtiden och mångfalden" röstades igenom år 1998, och där jämställs mångfald med demokrati. Denna jämförelse är dock felaktig, eftersom demokrati är en styrelseform som inte har med ideologier att göra.

När man nuförtiden missbrukar demokrati å det grövsta, genom att alla som har invändningar mot mångkulturalismen stämplas som antidemokrater, rasister och nazister.
De "politiskt korrekta", dvs riksdagspartierna, massmedia mm matar ständigt ut sitt budskap. Ta exempelvis invandringen. Denna skall enligt mångkulturalismens anhängare alltid ses som berikande, oavsett dess konsekvenser. Svenskarna själva beskrivs nästintill oförmögna att på egen hand berika sig själva och sitt land.

Det verkar som om ingenting får störa arbetet med att förverkliga mångkulturalismen. Ett verkligt talande exempel är hämtat ur en bok av vår demokrati-och integrationsminister Jens Orback: "Vi måste vara öpnna och toleranta mot islam och muslimerna, för när vi blir i minoritet kommer de att vara det mot oss".

Ha detta i åtanke när valdagen närmar sig.

1 Comments:

At 2:39 PM, Blogger Erik said...

Mycket bra artikel Jörgen. Jag tror dock att Orback blivit felciterad. Om jag inte är helt fel ute sade han: "Vi måste behandla våra invandrare med respekt, för när vi blir minoritet i Sverige vill vi att dom gör det samma med oss."

 

Post a Comment

<< Home