Monday, July 09, 2007

En klok man.

Expressen tillhör inte någon av mina favorittidningar. Ett undantag i blaskan, är när Ulf Nilsson skriver sina krönikor.

Den senaste posten har rubriken: Sverige- ett invandringsland.

95750 invandrare fick stanna i Sverige det senaste året enligt SCB. Siffran är den högsta sedan SCB började föra bok 1875. Denna siffra motsvarar drygt en procent av landets befolkning.
Det näst största invandringsåret var 1994,83600 personer togs emot. I år toppas statistiken av invandring från Irak. Enligt förhandsuppgifter kommer Sverige att ta emot mellan 20-25000 irakier.Denna siffra motsvarar vad alla andra europeiska länder tar emot tillsammans!

Ulf Nilsson ställer vidare några viktiga frågor:
"Sverige har en generös invandringspolitik..Har vi råd?"
"När beslutade vi att det ska vara så?"
"Är det rimligt att tvinga många kommuner att ta emot flyktingar, när situationen ser ut som den gör på många ställen i vårt land?"
"Borde vi inte ge politiken en annan inriktning?"

Frågor som borde resultera i några svar. Svar som Ulf Nilsson vet att han inte kommer att få. Vad han däremot vet vad han kommer att få, är skit...och det i massor. Främlingsfientlig och rasist är ju brukligt att bli kallad, när man ifrågasätter dagens totalhavererade invandringspolitik.
Han säger vidare: "Slutsatsen att vi är på väg att byta folk på Sverige är läsaren fri att hålla med om eller förkasta."

Jag kan bara hålla med denne man när han skriver att vi åtminstone borde titta på, och inte tiga ihjäl vårt största problem. Uppmana till en allmän och fri debatt.
Kloka ord, från en klok man.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home