Monday, March 05, 2007

Vind i seglen för SD!!!



Enligt Synovate Temo har Sverigedemokraterna mycket goda möjligheter att komma in i riksdagen 2010. Man räknar med att partiet kan få ett stöd, på mellan 4,3 till 8,6 procentenheter.

I söndags,(4/3) medverkade Sverigedemokraternas partiordförande Jimmie Åkesson i ett debattprogram på TV 8. Programmet handlade just om den undersökning som Synovate Temo gjort. Medverkade gjorde även de båda partisekreterarna Per Schlingmann (m), och Marita Ulvskog (s). De sistnämnda fegade ur, och vågade inte debattera mot Jimmie. Förmodligen med det i åtanke, att de skulle bli totalt bortskojade, så det stod härliga till.

Marita Ulvskog lever efter det gamla hederliga mottot..att tiga ihjäl SD. Att prata om SD, men inte med dem. Det har ju visat sig vara ett tämligen trubbigt instrument, och helt utan verkan. Men det verkar inte Marita vilja, eller kunna förstå. Hatet vet inga gränser.

Men åter till Temos glädjande prognos för SD. Varför dessa höga siffror? Det beror givetvis på en mängd olika faktorer.

I år väntas en stor ökning av antalet flyktingar till Sverige. Allt enligt beräkningar från migrationsverket. Det handlar främst om flyktingar från Irak, och siffran 35-40000 personer nämns. Således en 50% ökning jämfört med förra året.

Men varför söker sig så många irakier till Sverige, frågar sig den ovetande. Naturligvis för att Sverige har en lagstiftning som gör det möjligt att alltid få sitt asylärende prövat. En mycket generös lagstiftning alltså. Sedan har Sverige redan mycket Irakier i landet, så de som förväntas komma hit, torde vara släktingar och vänner till dessa.

Detta är naturligtvis en av orsakerna, till att Sd får så höga siffror. Folk har äntligen fått upp ögonen för den vansinniga invandringspolitiken som förs. I ett samhälle så sjukt, att du inte ens kan diskutera invandring, utan att bli kallad rasist. Där glassar som heter Nogger Black, anspelar på något rasistiskt..där skolavslutningar i kyrkan kan vara diskriminerande mot invandrare. Gud nåde dig, om du talar illa om det så fantastiskt mångkulturella. Det som hamras in i skallen på svensken..mångkulturellt är berikande. Dock, fler och fler svenskar har kommit till insikt, att det tvärtom är tärande.

SD talar så att folk förstår. De är trötta på dessa förljugna etablerade politiker, och har insett att det finns ett mycket bra och trovärdigt alternativ.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home