Sunday, December 17, 2006

"En olycka kommer sällan ensam".


Då har SSU-basen Anna Sjödin tillkännagett att hon kommer att avgå. Inte en dag för tidigt kan tyckas. Efter krogbråket på Crazy Horse blev trycket för stort på henne. Hon dömdes av Stockholms tingsrätt, den 12 oktober, för bla förolämpning, våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd och egenmäktigt förfarande. Vidare ska hon betala 5500 kronor till ordningsvakten.

Hon vägrar dock acceptera faktum, och säger: "Jag blev oskyldigt dömd och jag förnekas möjligheten att få visa det". Att bara uttala sig på det viset, vittnar om en självgodhet som heter duga.

Du hade kunnat avgå, med åtminstone lite heder i behåll, om du bett om ursäkt för ditt beteende. Du levde rövare på en krog med dina SSU kumpaner..du slogs, du kallade ordningsvakten för svartskalle..du var helt enkelt dyngrak. Det finns åtskilliga vittnen som kan intyga detta. Varför förneka ett faktum? Varför vägra ta ansvar för sitt handlande? Saker som borde vara självklara för alla människor, och speciellt för en SSU-bas.

Läste sedan i en nyhetstidning att hon även blivit av med sitt körkort. Hon körde i 105 km på en 70-sträcka. Polisen tog körkortet direkt. Helt klart är att Anna Sjödin har problem. Problem som hon borde ta itu med direkt. Hon har tagit en "time-out", och förhoppningsvis blir den lång..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home